.

.

TIPTOP Solenoidom ventil za Co2 Mašina Sistem Preciznost Dimenziju & Visokog Kvaliteta Brass je Prikladno Novi Tip CO2 Regulator plinski ventil

TIPTOP Solenoidom ventil za Co2 Mašina Sistem Preciznost Dimenziju & Visokog Kvaliteta Brass je Prikladno Novi Tip CO2 Regulator plinski ventil

KM 97.50
Prisutan
U trgovini


co2 avion mašina ventil je sakupite dva dijela :
1 : plave dio je solenoidom dio. to je 100 V i 220 V dva tipa.
2 : žuta boja dio je brass je ventil tijelo.
* standard isporuka je ne uključujući silver aluminijuma veza cijevi. molim potvrdi.( ako ti je potreban, molim te, reci mi uskoro)
Pitanja i odgovori o projektu :
1 : moj co2 avion mašina je curi plin i ne mogu zatvoriti. zašto je razlog?
A : co2 avion stroj ne može avion previše vremena. ako koristiš ga u avion dugo vremena, a ne da se odmara. tečnost co2 smrznuti ventil čep i prave galamu teško blizu. dakle, to će biti gas curi.
drugi razlog je malo prljave stvari unutra ventil i ubacite u pokvario. rješenje je otvori ventile i provjeriti. ( jednostavno rješenje je legao na rezervoar na zemlji i da vazdušni pritisak dovoljno snažno, da se co2 gas avion jaka da raznesemo sve prljave stvari, i led crystal je na našoj strani)
2 : kako da otvorim ventile?
A : jednostavan način da se otvori co2 mašina zaklon i naći ubijali šrafciger. upotrebi snagu da ubacite beteween ventil tijelo i solenoidom dio. onda pokušaj pažljivo da razdvoji ih. onda možete koristiti zajebi vozač samo opent ventil tijelo. ( možeš okrenuti ventil i lulu zajedno da se pravcu lako iskoristi alat za otvaranje)
3 : moj ventil je uvek curi gas? imaš li bolje kvalitete ventil?
A : Da,imamo prvu klasu ventil i solenoid dio je crna boja i ventil tijelo je bolje dizajn, možeš da vidiš ventil internet veza u naš web radnju.

Ostale karakteristike

Tip Stavke:
Pozornici Rasvjetu
:
GIGERTOP
Stil:
DMX Pozornici Svjetlost
Prilikom:
Profesionalni Pozornici & DJ
:
plavi plinski ventil
Proizvod ime:
co2 mašina ventil
:
Pakujem način:
kartonu kutiju sa pjena je unutra

Slične ponude