.

.

Leadshine DM556 Digitalni Hibrid Čovjek Voziti motor i 57HS13 čovjek motor za plazma cnc kontrolu cuttting mašinu

Leadshine DM556 Digitalni Hibrid Čovjek Voziti motor i 57HS13 čovjek motor za plazma cnc kontrolu cuttting mašinu

KM 184.50
Prisutan
U trgovini


Iste te čovjek motors :
42 HS02 / 42 HS03 / 57 HS06 / 57 HS09 /57 HS13/ 57 HS22 / 86 HS35 / 86 HS38 / 86 HS45/ 86 HS85
Uvod
U DM556 je ve} u raznovrsnost u potpunosti digitalni stao voziti na osnovu DSP sa naprednim kontrolu algoritam. U DM556 je sljedeca generacija digitalni stao motor kontrole. To dovodi jedinstvena nivo sistem uglađenošću, pružajući optimalnu moment i nulls osrednji nestabilnost. Motor samo-test i parametar auto-namještaljka tehnologija nudi optimalnu odgovora sa različitim motors i lako upotrebu. Pogonski motors može da trči sa mnogo manje buke, smanji grijanje, bolje pokrete od većine vozi na tržištu. Njen jedinstvene karakteristike napraviti DM556 idealna za prijavu da je potrebno nisko uglađenošću.
U odnosu na DM432 C, širi ulaz napon i izlazna trenutni kreće napraviti DM556 mogu voziti mnogo više motors od DM432 C. Šta više, zbog svoje više predstava DSP, vozio motors možeš postići mnogo veća brzina (iznad 3000 RPM) od DM432 C, nudi servo-kao predstave.
Karakteristike
- Anti-Rezonanca, predviđa optimalne moment i nulls osrednji nestabilnost
- Motor samo-test i parametar auto-namještaljka tehnologija, nudi optimalnu odgovora sa različitim motors
- Multi-Stao dozvoljava nizak rezoluciju korak ulaz da proizvede više microstep izlaz za glatko sistem nastup
- Microstep rezolucije programiran, od pun-korak da 102,400 korake/svećenik
- Zalihe napona na +50 VDC
- Izlaz trenutni programiran, sa 0,5 Je na 5,6 Je
- Puls ulaz frekvenciju do 200 KHz
- TTL kompatibilni i opticki izolovani doprinos
- Automatsko prazne-trenutna smanjenje
- Pogodan za 2 faze i 4-faza motors
- Podršku IZVUĆI/DIREKTORIJ i CW/CCW nacina
- Preko-napon, preko-trenutna, faza-greška zaštite
Prijave
Pogodan za širok spektar stao motors, od NEMA okvir veličine 17 da 34. To može biti upotrebljeno u različitih vrsta mašine, kao laser žicu, laser oznake, visoko preciznost X-Y stolove, nazvavši mašine , i tako dalje. Njen jedinstvene karakteristike napraviti DM556 idealna za prijavu da je potrebno i nisko uglađenošću i srednja brzina predstave.
Električni Specifikacije (T j = 25 C o/77 o F)
Parametre
DM556
Min
Tipično
Max
Jedinice
Izlaz trenutni
0.5
-
Za 5,6 (4.0 GLISTE)
Neka
Zalihe napon
+20
-
+50
VDC
Logika signal trenutni
7
10
16
m A
Puls ulaz frekvenciju
0
-
200
k Hz
Izolacija otpor
500
Mohm
Mehanički Specifikacije (jedinice : mm [cm])
Pin Zadatak i Opis
Veza P1 Konfiguracije
Pin Funkcije
Detalji
IZVUĆI+
Puls signal : U jedan puls (puls/pravcu) mode, ovo ulaz predstavlja puls signal, svaki rastu i padaju ivice aktivni (softver ne možeš da pohvataš); 4-5 V kada IZVUĆI-VISOK, neriješeno 0 : 0.5 V kada IZVUĆI-NIZAK. U duplo puls modu (puls/puls) , ovo ulaz predstavlja u pravcu kazaljke na satu (CW) puls,aktivni i na visokom nivou i nizak nivo (softver ne možeš da pohvataš). Za pouzdan odgovor, puls širina bi trebao biti više od 2,5 µs. Niz povezati otpornika za trenutni-ograničava kada +12 V ili +24 V koristi. Isto kao što JE i ENA signale.
IZVUĆI-
GOSPODINE+
GOSPODINE signal : U jedan puls mode, ovaj signal je nizak/srednjoj napon nivou, predstavlja dva pravca motornih rotacije, u duplo-puls modu (softver ne možeš da pohvataš), ovaj signal je kontra-sat (CCW) puls,aktivni i na visokom nivou i nizak nivo (softver ne možeš da pohvataš). Za pouzdan prijedlog odgovor, GOSPODINE signal bi trebao biti ispred IZVUĆI signal za 5µs bar. 4-5 V kada JE VISOK, neriješeno 0 : 0.5 V kada DIREKTORIJ-NIZAK. Imajte na umu da je rotacija pravcu također je vezano za motor-vozi žice meč. Razmjena vezu na dva žice za zavojnicu u pogon će preokrenuti prijedlog pravcu.
GOSPODINE-
ENA+
Omogućiti signal : Ovaj signal koristi se za uključenje/iskljuci voziti. Visokom nivou (NPN kontrolu signal, to znači da imaš i Diferencijalna kontrolu signali su naprotiv, naime Niskom nivou za osposobljavanje.) omogućili da vozim i niskom nivou za iskljuci voziti. Obično ostavio RAZLICITIM (OMOGUĆILA) .
ENA-
Veza P2 Konfiguracije
Pin Funkcije
Detalji
+Vdc
Napajanje, 20~50 VDC, Uključujući napon fluktuacije i EMF napona.
GND
Moć Zemlju.
A+, A-
Motor Fazi
B+, B-
Motor B Faza
Odabir Microstep Rezoluciju i pogon Proizvodnje Trenutni
Microstep rezolucije i izlazna trenutni su programiran, bivši može biti postavljen od pun-korak da 102,400 korake/svećenik, a drugi može biti komplet sa 0,5 Je na 5,6 A.
Međutim, kad nije u softver konfigurisan mode, ovo voziti koriste jednog 8-malo UMOČIM prebaci na set microstep rezolucije, i motor operativni struja, kako se pokazalo ispod :
Microstep Rezoluciju Izbor
Kad nije u softver konfigurisan mode, microstep rezoluciju je postavio SW5, 6, 7, 8 od UMAK prekidač kao što je prikazano u nakon sto :
Microstep
Korake/svećenikom. (za 1.8 o motor)
SW5
SW6
SW7
SW8
1

Ostale karakteristike

sertifikat:
CE,ISO

Slične ponude