.

.

Leadshine Čovjek Voziti DM432C i Čovjek motor 57HS13 po plazmu cnc kontrolu cuttting mašinu

Leadshine Čovjek Voziti DM432C i Čovjek motor 57HS13 po plazmu cnc kontrolu cuttting mašinu

KM 150.00
Prisutan
U trgovini


Vozač Uvod
U DM432 C je ve} u raznovrsnost u potpunosti digitalni stao vozač na osnovu DSP sa naprednim kontrolu algoritam. U DM432 C je sljedeca generacija digitalni stao motor kontrole. To dovodi jedinstvena nivo sistem uglađenošću, pružajući optimalnu moment i nulls osrednji nestabilnost. Motor auto-identifikacija i parametar auto-konfiguracija tehnologija nudi optimalnu odgovora sa različitim motors i lako upotrebu. Pogonski motors može da trči sa mnogo manje buke, smanji grijanje, bolje pokrete od većine vozači u tržišta. Njen jedinstvene karakteristike napraviti DM432 C idealna za prijavu da je potrebno nisko uglađenošću.
Karakteristike
- Anti-Rezonanca, predviđa optimalne moment i nulls osrednji nestabilnost
- Motor auto-identifikacija i parametar auto-konfiguracija tehnologija, nudi optimalnu odgovora sa različitim motors
- Multi-Stao dozvoljava nizak rezoluciju korak ulaz da proizvede više microstep izlaz za glatko sistem nastup
- Microstep rezolucije programiran, od pun-korak da 51,200 korake/svećenik
- Zalihe napona na +40 VDC
- Izlaz trenutni programiran, sa 0,5 da 3.2 Je
- Puls ulaz frekvenciju do 200 KHz
- TTL kompatibilni i opticki izolovani doprinos
- Automatsko prazne-trenutna smanjenje
- Pogodan za 2 faze i 4-faza motors
- Podršku IZVUĆI/DIREKTORIJ i CW/CCW nacina
- Preko-napon, preko-trenutna, faza-greška protectio
Prijave
Pogodan za širok spektar stao motors, od NEMA veličine 14 do 23. To može biti upotrebljeno u različitih vrsta mašine, kao laser žicu, laser oznake, visoko preciznost X-Y stolove, nazvavši mašine, i tako dalje. Njen jedinstvene karakteristike napraviti DM432 C idealna za prijavu da je potrebno nisko uglađenošću.
Električni Specifikacije (Tj = 25 C o/77 o F)
Parametre
DM432 C
Min
Tipično
Max
Jedinice
Izlaz trenutni
0.1
-
3.2 (2.3 GLISTE)
Neka
Zalihe napon
+20
-
+40
VDC
Logika signal trenutni
7
10
16
m A
Puls ulaz frekvenciju
0
-
200
k Hz
Izolacija otpor
500
MO
Mehanički Specifikacije (jedinice : mm[cm])
Pin Zadatak i Opis
Veza P1 Konfiguracije
Pin Funkcije
Detalji
IZVUĆI+
Puls signal : U jedan puls (puls/pravcu) mode, ovo ulaz predstavlja puls signal, svaki rastu i padaju ivice aktivni (softver ne možeš da pohvataš); 4-5 V kada IZVUĆI-VISOK, neriješeno 0 : 0.5 V kada IZVUĆI-NIZAK. U duplo puls modu (puls/puls) , ovo ulaz predstavlja u pravcu kazaljke na satu (CW) puls,aktivni i na visokom nivou i nizak nivo (softver ne možeš da pohvataš). Za pouzdan odgovor, puls širina bi trebao biti više od 2,5 µs. Niz povezati otpornika za trenutni-ograničava kada +12 V ili +24 V koristi. Isto kao što JE i ENA signale.
IZVUĆI-
GOSPODINE+
GOSPODINE signal : U jedan puls mode, ovaj signal je nizak/srednjoj napon nivou, predstavlja dva pravca motornih rotacije, u duplo-puls modu (softver ne možeš da pohvataš), ovaj signal je kontra-sat (CCW) puls,aktivni i na visokom nivou i nizak nivo (softver ne možeš da pohvataš). Za pouzdan prijedlog odgovor, GOSPODINE signal bi trebao biti ispred IZVUĆI signal za 5µs bar. 4-5 V kada JE VISOK, neriješeno 0 : 0.5 V kada DIREKTORIJ-NIZAK. Imajte na umu da je rotacija pravcu također je vezano za motor-vozač žice meč. Razmjena vezu na dva žice za zavojnicu da vozač će preokrenuti prijedlog pravcu.
GOSPODINE-
ENA+
Omogućiti signal : Ovaj signal koristi se za uključenje/iskljuci vozač. Visokom nivou (NPN kontrolu signal, to znači da imaš i Diferencijalna kontrolu signali su naprotiv, naime Niskom nivou za osposobljavanje.) omogućili vozač i niskom nivou za iskljuci vozač. Obično ostavio RAZLICITIM (OMOGUĆILA) .
Veza P2 Konfiguracije
Pin Funkcije
Detalji
+Vdc
Napajanje, 20~40 VDC, Uključujući napon fluktuacije i EMF napona.
GND
Moć Zemlju.
A+, A-
Motor Fazi
B+, B-
Motor B Faza
Odabir Microstep Rezoluciju i Vozač Izlaz Trenutni
Microstep rezolucije i izlazna trenutni su programiran, bivši može biti postavljen od pun-korak da 102,400 korake/svećenik, a drugi može biti postavljen od 0,1 da 3.2 A.
Međutim, kad nije u softver konfigurisan mode, ovo vozač koriste jednog 8-malo UMOČIM prebaci na set microstep rezolucije, i motor operativni struja, kako se pokazalo ispod :
Microstep Rezoluciju Izbor
Kad nije u softver konfigurisan mode, microstep rezoluciju je postavio SW5, 6, 7, 8 od UMAK prekidač kao što je prikazano u nakon sto :
Microstep
Korake/svećenikom. (za 1.8 o motor)
SW5
SW6
SW7
SW8
1 do 512
Uobičajeni/Softver

Ostale karakteristike

Faza:
2
sertifikat:
CE,ISO
:
Čovjek Motor

Slične ponude